Dana Lim opruster på detailsalg med ny salgschef

Vi styrker nu vores organisation med tilgangen af en ny salgschef, som tiltræder pr. 1. december. Flemming Drewes, der har en fortid som salgs- og marketingchef gennem 20 år hos fischer a/s, får blandt andet til opgave at udbygge og styrke vores tætte forhandlerrelationer i hele landet. 

Vi har nu valgt at styrke organisationen med tilgangen af Flemming Drewes som ny salgschef. 47-årige Flemming Drewes, der tiltræder pr. 1. december 2015, bliver ansvarlig for vores forhandleraftaler og kommer desuden til at stå i spidsen for vores team af distriktsansvarlige, der servicerer forhandlere og forretninger over hele landet. 

Styrket samarbejde med forhandlere
- Vi ønsker at ruste vores forhandlere bedst muligt til vækst, og derfor er det et naturligt skridt, at vi nu mander op i salgsorganisationen. På den måde får vi fremover mulighed for at fokusere endnu mere målrettet på at servicere forhandlernetværket efter deres behov, udtaler adm. direktør Lars Christensen fra Dana Lim og fortsætter:

- Med tilgangen af Flemming Drewes får vi en kapacitet ind i huset med stort personligt drive og en meget professionel og resultatorienteret tilgang til opgaverne. Det kommer vi selvfølgelig selv til at nyde godt af i Dana Lim-’familien’. Men også udadtil er vi overbeviste om, at Flemming kommer til at udbygge og styrke samarbejdet til gavn for alle parter. 

Vil nå endnu bedre ud til slutbrugerne
Flemming Drewes kommer fra en stilling som salgs- og marketingchef gennem 20 år hos fischer a/s, der bl.a. producerer løsninger inden for befæstelse til professionelle håndværkere, gør-det-selv-segmentet og projektmarkedet. Han har derfor mange års erfaring med detailbranchen samt markedsføring, salg og service over for netop de slutbrugere, som også vi hos Dana Lim henvender os til. Han ser frem til at bidrage til at styrke vores position yderligere:

- Dana Lim er ikke alene en dansk virksomhed, hvor der altid er højt til loftet. De er også kendt i branchen for at sætte meget høje standarder for kvalitet, dokumentation, miljøvenlighed og kundeservice. Jeg ser derfor frem til at videreudvikle Dana Lims samarbejde med forhandlerne om at nå endnu bedre ud til slutbrugerne, fortæller han.

Flemming Drewes er oprindeligt uddannet fra handelsskolen i Ballerup og har tidligere bl.a. været distriktschef hos kompressorteknik-producenten Atlas Copco samt salgskonsulent hos værktøjsleverandøren Black & Decker.